Žaluzije

Vodoravne

 • ISO – žaluzijeso zelo iskane in priljubljene žaluzije, posebej razvite za plastična, lesena euro ali aluminijasta okna. Temu je tako predvsem zaradi elegantnega videza in udobnega upravljanja, ki je zasnovano s sistemom monokomande. Ta omogoča dviganje in naklanjanje lamel s pomočjo ene komponente – verižice.
  Ta tip žaluzij je mogoče dobaviti v naslednjih različicah:

  • Klasik – vse iz aluminijastih profilov
  • Variant – iz aluminijastih in jeklenih profilov
  • Standard – vse iz jeklenih profilov

  Po naročilu je možno izdelati tudi poševne žaluzije. Široka paleta barv, imitacij lesa in različic.

 • ISOLITERazkošni model, ki uporablja enako upravljanje kot ISO žaluzije, z dodelanim dizajnom.
 • HITZadnji model z enakim dizajnom in upravljanjem kot žaluzije ISO, ki izkorišča nove komponente, izdelane z namenom ugodne cene. Nosilni elementi so izdelani iz jeklenih profilov. Primerne so za plastična in aluminijasta okna ter lesena eurookna. Tehnična izvedba omogoča namestitev žaluzij tudi na zasteklitvene okenske letve, pri čemer okensko krilo ni prizadeto. Dviganje, spuščanje žaluzije ter nagibanje lamel omogoča tanka kroglasta verižica (premer kroglice 3,2 mm) in tekstilni trak. Široka paleta standardnih barv. 7 barv imitacij lesa. Avtomatska barvna uskladitev lestvice, tekstilnega traku in verižice. Zaščitni znak žaluzij HIT je dolga življenjska doba, visoka uporabna vrednost ter funkcionalnost. Zahvaljujoč svoji elegantni izvedbi žaluzije HIT doprinesejo k celovitemu modernemu značaju interierja.

Žaluzije so eleganten interierni dodatek, ki ustvarja vrsto privlačnih svetlobnih učinkov. Popolnoma nadomestijo zavese, obenem pa služijo za raznoliko členitev interierja, in to tam, kjer ni veliko mesta. Mogoča namestitev pod oboke (line) in v poševne dele prostorov (stopnišče, podstrešje). Upravljanje: verižica, trak z reduktorjem. Širina lamel 89 mm ali 127 mm. Pritrditev profila je stropna ali bočna na konzole, ki so iztegljive. Profil in os sta izdelana iz aluminija, jahači se po profilu premikajo na koleščkih – enostavno upravljanje Max. širina 6000mm, max. višina 5000mm. Lamele žaluzij se izdeluje iz blaga, plastike in lesa.

Zunanje

Te žaluzije se izvrstno odrežejo pri senčenju velikih proizvodnih hal, hipermarketov, reprezentančnih stavb. Zelo učinkovito služijo kot zaščita pred soncem ter znižujejo količino zunanjega hrupa v interierju. Za zunanje žaluzije je značilna visoka stopnja senčenja.

 • EXT 50
  Za dvojna ali škatlasta okna, ki se odpirajo navznoter, primerne za družinske hiše. Odlični klimatični učinki in zaščita okenskega premaza. Lamele teh žaluzij so od kakovostnega švedskega dobavitelja SANI AB Maskiner. Zgornji, spodnji profil in šesterokotnik so iz aluminija. Lamele se dvigajo in spuščajo standardno s pomočjo nerjavečega jeklenega traku. Na bokih so pritrjene s silonom debeline 3mm. Upravljanje v obliki neskončnega traku ali palice. Z žaluzijami dobavimo tudi pokrivno ploščo (galerija). Max. širina 4500 mm, max. višina 2600 mm, max. površina 7m2. Ugodna cena.
 • C50, C65, C80
  Te žaluzije se dobro odrežejo pri senčenju velikih proizvodnih hal, hipermarketov, nič manj učinkovite pa niso tudi kot zaščita pred soncem pri stanovanjskih prostorih kakršnegakoli karakterja. Nesporna prednost zunanjih žaluzij je visoka stopnja senčenja in znižanje količine zunanjega hrupa v interierju. Pri izdelavi zunanjih žaluzij podjetje Hausmart uporablja čedalje več komponent lastne izdelave, aluminijasti pasovi in izrinjeni profili pa se dobavljajo iz držav EU. Zunanje žaluzije so kakovosten, moderen, praktičen izdelek, ki izpolnjuje najstrožje pogoje, postavljene za sodobno tehniko senčenja. Dosegajo visoko tehnično in estetsko kakovost.
  Lamela v obliki črke “C”, širine 50, 65 in 80 mm.
  Max. širina 4000 mm – max. višina 4000 mm – min. širina 600 mm.
  Max. površina 8 m2 upravljanje s palico, 12 m2 upravljanje z motorjem.
 • Z75
  Oblika lamele spominja na črko “Z”, širine 70 in 90 mm. Nesporna prednost žaluzij Z 70 in Z 90 je visoka stopnja senčenja, uravnavanje toplote in zaščitni učinek vključno z omejitvijo hrupa. Zgornja in spodnja sta iz pocinkane pločevine, spodnja letev je iz izrinjenega aluminija. Lamele so iz aluminijeve zlitine, površina je obdelana z odpornim lakom. Upravljanje: neskončni trak, palica in motor. Max. širina 4000 mm – max. višina 4000 mm – min. širina 600 mm max. površina 8 m2 upravljanje s palico, 12 m2 upravljanje z motorjem.
Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.