Okenske police

Podjetje Hausmart d.o.o. se na trgu pojavlja tudi kot dobavitelj in monter raznih vrst tako notranjih in zunanjih polic. S svojim širokim asortimentom le teh zadovolji potrebe še tako zahtevnih strank. Notranje in zunanje police so lahko v različnih barvnih odtenkih in seveda tudi iz različnih materialov.

Notranje police se največkrat montirajo skupaj z okni, saj le te dajo neko dodatno estetsko vrednost celotni odprtini.

Zunanje police so primerne za zunanjo uporabo in so zelo koristne, saj z odvajanjem vode ščitijo fasado pred umazanijo in korozijo ter poškodbami.

Umetni kamen

Police so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamenin, ki jih veže naravna akrilna smola in so primerne tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Tako izdelani kamniti elementi se odlikujejo z visoko kvaliteto in imajo gladko, sijajno ter neporozno površino. Na razpolago imate več različnih barv, kot tudi različne širine in globine polic, katerim po vaši želji obdelamo tudi vogale ali dodamo zaključne ščitnike, kar preprečuje odtekanje vode in umazanije po fasadi.

Naravni kamen

Kamen je naravni material, ki izkazuje svojo lepoto z raznolikostjo v barvi in strukturi. Primeren je za notranje in zunanje police, katere nam lahko služijo tudi kot pohodni material. Največkrat jih vgrajujemo na zunanji strani. Je kompakten in odporen na temperaturne razlike.

KAINDL okenske police

So enostavne notranje police klasične oblike iz iverne plošče z vodoodporno površino. Površina police je dodatno zaščitena, zato je odporna na vlago in na stike z vodo. K vsaki polici sodi tudi par pvc zaključkov. Police Kaindl so dobavljive v različnih dimenzijah in seveda tudi v različnih barvah.

PVC okenske police

Le te so primerne za notranje zaključevanje okna. Sestavljena so iz umetne PVC mase, v sredini pa so votle z več prekati, ki zagotavljajo trdnost. Odporne so na vlago, obrabo, na vse atmosferske in mehanske vplive, ter enostavne za čiščenje. PVC police lahko izberete v barvah: bela, imitacija marmorja in v imitaciji lesa (mahagoni, zlati hrast).

ALU okenske police

Idealna rešitev za zunanjo polico. So zelo odporne na vremenske razmere, njihovo vzdrževanje pa je prav tako zelo enostavno. Izdelane so iz ekstrudiranega aluminija. Dobavljive so v beli, rjavi in alu – naravni barvi. Prav tako so dobavljive različne globine. K vsaki polici sodi tudi par pvc zaključkov.

Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.