PVC okna

Podjetje Hausmart vam nudi bogato izbiro PVC oken kvalitetnih proizvajalcev, kot so na primer ALUPLAST, REHAU, SCHUCO in SVENDBORG, BRUGMANN, bluEvolution, LUXOR.

PVC okna REHAU

PVC okna REHAU se danes štejejo za najbolj sofisticirana in funkcionalna polnila gradbenih odprtin na tržišču. REHAU je eno izmed vodilnih globalnih podjetij na področju rešitev iz polimernih materialov. Ima več kot 15.000 zaposlenih in deluje na več kot 170 lokacijah posvetu. PVC okna REHAU predstavljajo omogočajo raznovrstne rešitve: od sistemov za standardna okna vse do certificiranih sistemov profilov za okna v pasivnih hišah.

PVC okna ALUPLAST

PVC okna ALUPLAST so smotrna investicija za prihodnost. Zadoščajo tudi najstrožjim standardom odpornosti na vremenske vplive in hrup. Okvirji so masivno ojačeni s antikorozivno apreturo, kar zagotavlja tako odlične toplotnoizolacijske lastnosti, kot tudi visoko statično stabilnost.

PVC okna SCHÜCO

Podjetje Schüco je zavezano načelom trajnostnega razvoja, najbolj aktivno pa je na področju izrabe sončne energije ter rešitev na področju oken, vrat in fasad. Tudi PVC okna Corona SI 82+, Corona SI 82 in Corona CT 70 odlikujejo odlične izolacijske lastnosti.

PVC okna bluEvolution

Nova generacija profilov bluEvolution dosega kljub konvencionalni tehnologiji nepremagljivo dobre vrednosti toplotne prehodnosti okvirja Uf. Globina vgradnje 92 mm zagotavlja najboljšo toplotno izolacijo. Vidna širina le 118 mm zadošča vsem estetskim zahtevam. Tako bluEvolution določa trend vitkega in čistega oblikovanja.

PVC okna Brügmann

Okna izdelana iz sistema Brügmann AD ponujajo izvrstno razmerje med ceno in kakovostjo. Vsebujejo tudi nekatere elemente, ki presegajo lastnosti običajnih oken izdelanih iz 5 komornih profilov, kot je uporaba dvokomornega zvarjenega tesnila, katero poveča toplotno in akustično tesnjenje do 50%. Protivlomno zaščito zagotavlja dodatno okovje, pritrjeno na kovinsko ojačitev. Zahvaljujoč široki paleti barvnih odtenkov je mogoče s sistemi Brügmann AD izpolniti najrazličnejše zahteve po barvni izvedbi oken, od klasične bele barve do veliko vrst imitacij lesnega dekorja.

PVC okna LUXOR

LUXOR NORDIC 7 in LUXOR NORDIC 5 sta okni za prihodnost.

Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.