Proizvodnja

Vsi izdelki, ki jih dobavljamo, so narejeni izključno ob uporabi najmodernejših, polno avtomatiziranih tehnoloških enot, kjer računalniško voden proizvodni proces z nenehno kontrolo kakovosti praktično onemogoča človeško napako ter tako zagotavlja najvišjo kakovost. Samoumevnost je tudi izkoriščanje najnovejših razvojnih dognanj skupaj z redno kontrolo inštituta za preizkušanje, ki za naše izdelke, kot so na primer plastična okna ali plastična in vhodna vrata, izdaja potrebne certifikate. Tudi zato naša plastična okna, plastična ali garažna vrata izpolnjujejo najstrožje tehnične standarde, kar zagotavlja dovršeno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo.

Kdo so naši dobavitelji?

Naši dobavitelji so najpomembnejša podjetja s področja izdelave stavbnega pohištva, katera se po svoji velikosti in obsegu proizvodnje uvrščajo v sam vrh ne samo v Srednji Evropi, temveč so vidni igralci tudi že v celotni EU. Glede na to, da so naše zahteve po kakovosti dobavljenih izdelkov visoko nadstandardne, vsi naši dobavitelji seveda izpolnjujejo najstrožje pogoje v zvezi s kakovostjo in končno kontrolo ter razpolagajo z vsemi potrebnimi certifikati kontrole kakovosti, brez katerih danes nobeno podjetje, ki s kakovostjo svojih izdelkov misli resno, ne more več shajati. Tudi zahvaljujoč našim dobaviteljem lahko torej zagotovimo kakovostne izdelke, ki zadostujejo najstrožjim pogojem.

Uporabljeni materiali

Okenski profili

  • Naša serija PVC oken je izdelana iz visokokakovostnih profilov nemških podjetij REHAU, SCHUCO, BRUGMANN, SiP z EPDM tesnjenjem, standardno v dveh barvah: črni in sivi.
  • Serija ALU oken je izdelana iz najmodernejših profilov italijanskega podjetja PONZIO.

Okovje

  • Vsa naša okna in vrata vsebujejo stavbno okovje najnovejših modelov izdelanih pri vodilnih proizvajalcih v tej panogi: ROTO, WINKHAUS, MACO.
  • Stavbno okovje, ki ga ponujamo ima standardno vgrajeno: protivlomno zaščito I.stopnje, režno prezračevanje, površina okovja ima Titan-Srebrovo prevleko, ki zagotavlja visoko protikorozijsko zaščito;
  • V primeru dodatnih zahtev stranke je naše izdelke možno opremiti z varnostnim protivlomnim sistemom II. ali III. stopnje, nočnim zračenjem, varčnim izolacijskim mehanizmom, protivlomno blokado in toplotnim okvirjem.

Steklo

Vsi naši izdelki imajo dvojna izolacijska stekla t.i. TERMOPAN, ki jih dobavljajo podjetja GLASS PRODUKT, francoske skupine SAINT-GOBAIN, ali stekla britanske znamke PILKINGTON, ki sodi v sam vrh v celotni EU. Danes kot standard že dobavljamo dvojna stekla s količnikom toplotne prevodnosti U = 1,0 W/m2K. Obenem pa je možno na željo naših strank namestiti katerokoli drugo steklo, dostopno na trgu.
Hausmart je tudi edino podjetje v Sloveniji, ki standardno nudi namesto klasičnih aluminijastih ali jeklenih okvirjev, ki povzročajo precejšnje izgube toplotne energije, inovativno tehnologijo – SUPER SPACER®.

  • do 950x manj toplotnih izgub
  • do 2db nižja prepustnost hrupa
  • do 70 % nižja kondenzacija vlage

Izbrane okenske profile dobavljamo s tehnologijo SUPER SPACER® brezplačno !

Torej, kjerkoli že ste, plastična okna, garažna ter plastična vrata podjetja Hausmart! so za Vas jamstvo najvišje kakovosti.

Video iz proizvodnje

Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.