PVC vrata Aluplast IDEAL 4000

PVC vrata Aluplast IDEAL 4000. Večkomorni profili za boljšo izolacijo. Termalno ločena okenska polica. Zmogljivost dviga, drsenja in nagiba vrat. Možna zasteklitev do 44 mm. Izjemno gladko odpiranje/zapiranje, celo v primeru razširjenih vrat. Konfiguracija za obsežne prostore. Enostavna namestitev celo v starejših hišah. Privlačne barve za posamezne želje. Enostavno in do okolja prijazno recikliranje. Velike ojačitve za najvišjo stopnjo […]

več »

Premično-dvižna vrata REHAU Brillant-Design

dvrhminithumbPremično-dvižna vrata REHAU Brillant-Design. 70 mm sistem za večje zahteve grede oblike in funkcionalnosti. S sistemom premično-dvižnih vrat REHAU Brillant-Design je dopolnjena paleta 70 mm sistema REHAUs elementom, ki omogoča izpolnjevanje vaših zahtevnih želja po svetlem prostoru.

več »

Sistemi vhodnih vrat REHAU

Raznolikost s sistemov

Vhodna plastična vrata Rehau – Vhodna vrataVhodna vrata se imajo za vizitko celotnega dvoma. Da bi bilo mogoče zadovoljiti najbolj zapletenim zahtevam, ponujamo zrele in v praksi preverjene tehnične rešitve, ki jih je možno aplicirati tako pri klasični, kot tudi pri moderni izvedbi vhodnih vrat. Skupaj s sistemom okenskih profilov REHAU sistem vhodnih vrat REHAU sestavlja vzajemno usklajeno kombinacijo, ki pomembno prispeva k celotnemu videzu stavbe. Sami vratni profili so izdelani in unikatnega in zelo dragocenega lastnega materiala RAU-PVC, ki je zelo odporen proti UV-žarčenju. Poleg tega ima tudi zelo dobro toplotno in zvočno izolacijo ter je zato primeren za vhodne prostore pri energetsko optimiziranih stavbah, ne glede na to, ali gre za obnovo ali novogradnjo.

Vhodna vrata Rehau Brilliant Design

Dveře BrilliantZa najvišje zahteve glede funkcionalnosti in izjemnega dizajna. Vhodna vrata iz profilov REHAU BRILLANT DESIGN so zelo stabilna, dobro toplotno in zvočno izolirajo, zelo dobro tesnijo in niso nikakor zahtevna za vzdrževanje. Imajo moderen dizajn, zelo kvalitetno površinsko obdelavo in veliko možnosti pri izbiri barv in dekorja. Lahko bi se reklo, da izpolnjujejo skoraj vsa vaša pričakovanja.

več »

Vhodna vrata Rehau Thermo Design

minithumbStabilen in funkcionalen vratni sistem 60 mm. Vhodna vrata iz profilov REHAU THERMO-DESIGN so idealna ekonomična rešitev vaših vhodnih vrat. Brez kompromisov izpolnjujejo vse zahteve glede toplotne izolacije in njihova večkomorna konstrukcija, v katero je vstavljeno robustno ojačitev, zagotavlja ekstremno stabilnost.

več »

Oblikujte si lastna vhodna vrata

V naših vhodnih vratih uporabljamo vratno polnilo PERITO. Sestavite si vhodna vrata svojih sanj – obiščite strani našega ekskluzivnega dobavitelja vratnih polnil na www.perito.cz in nam povejte, kaj vam je všeč. Mi vam bomo izdelali cenovno ponudbo.

več »

Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.