PVC okna Rehau SYNEGO

Okno Rehau SYNEGO MD in AD Prospekt Rehau SYNEGO Profil Rehau SYNEGO Udobje, zaščita in modern dizajn Novi PVC profilni sistem oken SYNEGO nemškega proizvajalca REHAU je sodoben sedemkomorni sistem, ki ima gradbeno globino 80 mm in optimalno višino okvirja in krila 1170mm. Širina in razporeditev sedmih komor znižujeta prehajanje toplote preko profila na minimum. […]

več »

PVC okna in vrata REHAU

Okna in vrata REHAU – PVC oknaPVC okna REHAU se danes štejejo za najbolj sofisticirana in funkiconalna polnila gradbenih odprtin na tržišču. In to predvsem zato, ker izpolnjujejo vse zahteve tako arhitektov, kot tudi gradbenikov, kar se tiče kvalitete in variabilnosti. No, in če kdo danes želi postati kompetenten partner, ne sme ostati brez odgovora na kakršnokoli vprašanje. Okna, ki jih dobavljamo iz sistema profilov REHAU, torej predstavljajo rešitev za vse primere: od sistemov za standardna okna vse do certificiranih sistemov profilov za okna v pasivne hiše.

PVC okna Rehau EURO 70

eurominithumbEURO 70 je trenutno naš najbolj prodajan tip profila. Udobje v toploti družinskega ognjišča za zelo sprejemljivo ceno? Noben problem zahvaljujoč oknom iz sistema REHAU EURO 70 Ta 5 komorni profil je idealna kombinacija vrhunske kvalitete in visoko nadstandardnih toplotnoizolacijskih lastnosti ter ugodne cene.

več »

PVC okna Brilliant Design

Okno BrilliantOdlična dominanta Vašega doma. PVC okna iz sistema REHAU Brillant-Design so namenjena za stranke, ki imajo najvišje zahtevke. 5 komorni sistem kombiniran z elegantnim videzom odraža vaš uglajen okus za »popolno stanovanje«.

več »

Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.