PONZIO NT 78 3K

PONZIO NT 78 3K profil

PONZIO NT 78 3K

Profilni sistem PONZIO NT 78 3K se uveljavlja pri izdelavi lahkih zaščitnih ali predelnih sten, zimskih vrtov, prostorskih konstrukcij ter oken in vrat. Te aluminijaste konstrukcije zagotavljajo visok uporabniški standard in brezhiben estetski vtis. Sistem zahvaljujoč svoji 3-komorni zgradbi profila in širini okvirja jamči zelo dobro toplotno in zvočno izolacijo.

V standardni izvedbi se dobavljajo visokokakovostna okovja in zapirala, kar zagotavlja udobno uporabo ter zaradi originalne srebrne barve kljuk in tečajev tudi nevsakdanji videz. Za površinsko obdelavo profila se uporabljata anodizacija ali lakiranje, kar omogoča široke palete barv RAL, rustikalnih barv, barv, ki imitirajo izgled lesa ter celo profile v dvobarvni izvedbi.

PONZIO NT 78 3K je vratni sistem za konstrukcije s povečano toplotno izolacijo. Ta trikomorni profil razpolaga z masivnim inovativno rešenim toplotnim mostom debeline 34 mm, ki je prekrit z nizkoemisijskim nanosom. Namenjen je predvsem za izdelavo vratnih konstrukcij in njihovih kombinacij, ki jih je možno vključiti v fasadno konstrukcijo. Zahvaljujoč 3-komorni konstrukciji in zadostnim ojačitvenim elementom sistem omogoča izdelavo konstrukcij velikih dimenzij.

Osnovni parametri:

  • Debelina podboja: 78 mm
  • Debelina krila: 86 mm
  • Toplotna izolacija: mmaterialna skupina RMG 1.0 glede na DIN 4108 Uf=2 wm
  • Zvočna izolacija: Rw=35db-40db.
  • Barvna izvedba: standardna bela izvedba, možnost izvedbe v celi vrsti nadstandardnih barv
PONZIO NT 78 3K prerez profila

PONZIO NT 78 3K

Vrata dobavljamo prav tako v dvokomorni izvedbi PONZIO NT 52 z gradbeno globino 52 mm ter v trikomorni izvedbi PONZIO NT 60 3K z gradbeno globino 60 mm, in to v naslednjih dveh različicah:

NT-60 PT

Ta 3-komorni sistem ima centralno nameščen termični vložek in je odličen za izdelavo zunanjih enokrilnih ali dvokrilnih vrat, ki se odpirajo navznoter ali navzven, z različnimi pragovnimi rešitvami.

NT-60 PE

3-komorni vratni sistem ima podobno zgradbo kot sistem NT-60 PT. Razlikuje pa se po uporabi kanala za okovje, t.i. „evrokanala“, ki omogoča uporabo velike količine različnih vrst okovij.

Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.