PONZIO NT 60 3K

PONZIO NT 60 3K profil

PONZIO NT 60 3K

Profilni sistem PONZIO NT 60 3K se uveljavlja pri izdelavi lahkih zaščitnih ali predelnih sten, zimskih vrtov, prostorskih konstrukcij ter oken in vrat.
Te aluminijaste konstrukcije zagotavljajo visok uporabniški standard in brezhiben estetski vtis. Sistem zahvaljujoč svoji 3-komorni zgradbi profila in širini okvirja jamči zelo dobro toplotno in zvočno izolacijo.
V standardni izvedbi se dobavljajo visokokakovostna okovja in zapirala, kar zagotavlja udobno uporabo ter zaradi originalne srebrne barve kljuk in tečajev tudi nevsakdanji videz. Za površinsko obdelavo profila se uporabljata anodizacija ali lakiranje, kar omogoča široke palete barv RAL, rustikalnih barv, barv, ki imitirajo izgled lesa ter celo profile v dvobarvni izvedbi.

PONZIO NT 60 3K dobavljamo v dveh različicah:

NT-60 PT

Ta 3-komorni sistem ima centralno nameščen termični vložek in je odličen za izdelavo zunanjih enokrilnih ali dvokrilnih vrat, ki se odpirajo navznoter ali navzven, z različnimi pragovnimi rešitvami.

NT-60 PE

PONZIO NT 60 3K prerez

PONZIO NT 60 3K

3-komorni okenski sistem ima podobno zgradbo kot sistem NT-60 PT. Razlikuje pa se po uporabi kanala za okovje, t.i. „evrokanala“, ki omogoča uporabo velike količine različnih vrst okovij. Zahvaljujoč povečani toplotni izolaciji (materialna skupina 2.1) je sistem NT-60 PE med naročniki pridobil precejšen ugled ter se uporablja v enodružinskih hišah, zimskih vrtovih brez strešne konstrukcije in stavbah s povečanimi termoizolacijskimi zahtevami.

Osnovni parametri:

  • Debelina podboja: 60 mm
  • Debelina krila: 60-68 mm
  • Toplotna izolacija: materialna skupina 2.1 (Ur=2,55-2,75)
  • Zvočna izolacija: Rw=35db-40db.
  • Barvna izvedba: standardna bela izvedba, možnost izvedbe v celi vrsti nadstandardnih barv
Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.