Lesena okna SVENDBORG TRAESTAR

Svendborg
Lesena EURO OKNA so navadno izdelek, ki mu uspe združiti sodobno eleganco z naravo in 100% funkcionalnostjo. Naša lesena okna SVENDBORG gredo z roko v roki z zahtevnostjo strank, ki želijo nekaj več kot „samo“ polnilo zidnih odprtin. Prav zato smo tudi pri tem segmentu naše ponudbe največjo možno pozornost posvetili izboru naših dobaviteljev, da bi tako bili sposobni zadovoljiti kakršnekoli nadstandardne zahteve naših potencialnih strank.

Naša serija lesenih oken SVENDBORG se izdeluje skladno z najnovejšimi razvojnimi dognanji in je pod stalno kontrolo inštituta za preiskave v Zlinu, ki za naše izdelke izdaja potrebne certifikate. Tudi zato naši izdelki izpolnjujejo najstrožje tehnične standarde, kar jamči dovršeno funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo. Standardna garancija na lesena okna SVENSVENDBORG je 5 let.

Lesena okna SVENDBORG ECO 68

eco681Profil PVC okna SVENDBORG ECO 68 je standardno opremljen z izolacijskim steklo U=1,1. Obrobno okovje MACO zagotavlja, da je okno popolnoma zaprto ob vseh njegovih robovih in da je z njim mogoče enostavno ravnati. Obrobno tesnjenje je iz popolnih trajno prožnih materialov, da bi bilo mogoče doseči najboljšo izolacijo v primeru, ko je okno zaprto. Aluminijeve kapne strešice varujejo okno na kritičnih mestih.

več »

Lesena okna SVENDBORG THERM 78

thermProfil PVC okna SVENDBORG THERMO 78 je standardno opremljen z izolacijskim steklom U=1,1 ali trojnim izolacijskim steklom U=0,8 W/m2K. Obrobno okovje MACO zagotavlja, da se okno lahko popolnoma zapre po celotnem robu in da je z njim mogoče enostavno ravnati. Obrobno tesnjenje je iz popolnih trajno prožnih materialov, da bi bilo mogoče doseči najboljšo izolacijo v primeru, ko je okno zaprto.

več »

Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.