Aluplast Ideal 4000 Roundline

PVC okna Aluplast Ideal 4000 Roundline

5 komorni profil ALUPLAST IDEAL 4000 ROUNDLINE z gradbeno globino 70 mm je za tiste, ki iščejo izjemne možnosti kreativnosti. Zaobljeni obrisi modernega SOFT DESIGNA nudijo atraktiven videz in se popolnoma zlijejo s karakterjem modernih interjerjev, kjer skupaj z raznimi tipi okenskih polic omogočajo dodatno stilizacijo oken in prilagoditev značaju interjerja. Sistem se izvrstno izkazuje v gradnji družinskih in stanovanjskih hiš ter v primeru menjave oken, ki pogosto ni mogoče povečevati okenskih odprtin. Nadaljnja pomembna prednost tega sistema je znižana višina okvirja in krila, kar povečuje površino zasteklitve in omogoča, da v sobo prihaja več svetlobe. Poleg tega zaradi svojih izjemnih toplotnoizolacijskih lastnosti, minimalnih težav z vzdrževanjem, dolgo življenjsko dobo in visoko uporabno vrednostjo sodi v sam vrh na področju plastičnih oken.

Lastnosti

  • Profili: Nemški 5i komorni profil PVC profilov ALUPLAST brez dodatkov svinca z gradbeno globino 70 mm in mogočno jekleno galvanizirano ojačitvijo v vseh delih okvirja in krila, katerega dimenzije so izdelane na podlagi statističnih izračunov za dana razmerja elementov.
  • Steklo: Izolacijsko dvojno steklo v sestavi float 4/16/ 4 mm U=1,0 W/m2K. Za doplačilo se lahko vstavi trojno steklo s koeficientom U=0,8 W/m2K.
  • Tesnjenje: Dve obrobni trajno prožni tesnili EPDM (eno na okvirju, eno na krilu) za popolno tesnjenje proti vtekanju vode in vremenskim vplivom.
  • Okovje: Avstrijsko obrobno okovje MACO MULTIREND.

Nadaljnje zelo pomembne lastnosti:

  • Komfortna uporaba: Za udobje uporabe okna, ki so izdelana iz sistema profilov ALUPLAST IDEAL 4000 v kombinaciji z vrhunskim nemškim okovjem MACO s povišano varnostjo predstavljajo v zelo koristno in cenovno dostopno kombinacijo, ki zadovolji tudi najzahtevnejše.
  • Protivlomna zaščita: Tako okenski profil ALUPLAST, kot tudi obrobno okovje MACO imata že integrirano veliko število varnostnih elementov, ki zagotavljajo visoko stopnjo varovanja vašega gospodinjstva.
  • Zaščita pred hrupom: Pri uporabi primernih zvočnoizolacijskih stekel lahko dosežete optimalno dušenje zvoka vse do razreda 4 po normi ČSN EN ISO 140-3 i ČSN EN ISO 717-1.
  • Enostavno vzdrževanje: Zaradi gladke površine in nagnjenega zgiba na okenskih okvirjih je vzdrževanje profilov ALUPLAST IDEAL 4000 preprosto in enostavno. Dodatno lahko okna zavarujete tudi z antistatičnim preparatom.
  • Dizajn: Prednje oblo krilo – kapna strešica – moderen funkcionalen videz

PVC okna Aluplast Ideal 4000 Roundline poloha 1PVC okna Aluplast Ideal 4000 Roundline poloha 2PVC okna Aluplast Ideal 4000 Roundline poloha 3

Veleprodaja Jamčimo najugodnejšo ponudbo plastičnih oken, plastičnih ter garažnih vrat v RS.